Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Sot në TeksteShqip 17-04-2017


Not Yet Rated

[17-04-2017]

Mirush Kabashi mbush sot 69 vjeç

Mirush Kabashi lindi në Shkodër, por është rritur në Durrës. Është një aktor shqiptar. Origjina e tij është nga Gjakova. Ai është aktor i rreth 100 roleve, në teatër dhe filma. Shpesh ka qenë edhe prezantues i aktiviteteve të shumta artistike. Gjithashtu, Kabashi është cilësuar si një nga interpretuesit më të mëdhenj të poezisë në Shqipëri. Ai ka dhënë një kontribut të madh në filmografinë shqiptare. E ndërsa një pjesë të jetës së tij ia ka kusht...

Lexo Më Shumë

 (TeksteShqip.com)

lyrics.al © 2007 - 2017