Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Sot në TeksteShqip 20-04-2017


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  1

[20-04-2017]
%instant1%alban-skenderaj%instant2%99%instant3%Alban Skenderaj mbush sot 35 vjeç%instant4%Albani me origjinë është nga Vlora. Babai i tij në atë kohë punonte si oficer dhe i duhej të shpërngulej në Lushnje ku dhe lindi Albani. Pas disa vjetësh ai u kthye prapë në Vlorë ku kreu shkollën e mesme "Halim Xhelo". Ai bëri çmendurinë më të madhe të jetës së tij duke u larguar me një shok në një anije të rastit drejt Italisë, ndërkohë që familjet e tyre nuk udinin asgjë. Atje ai vazhdoi një shkolle për Hoteleri-Turizëm, por e la atë degë seps...%instant5%alban-skenderaj%instant6%,%instant1%ermal-meta%instant2%3360%instant3%Ermal Meta mbush sot 36 vjeç%instant4%Nato in Albania, all'età di 13 anni si è trasferito con la famiglia a Bari. Ha cominciato a suonare a 16 anni e ha fatto parte di vari gruppi prima di entrare a fare parte degli Ameba 4 in qualità di chitarrista. Tale gruppo ha preso parte al Festival di Sanremo 2006 nella sezione Giovani con il brano Rido... forse mi sbaglio, venendo tuttavia eliminato alla prima serata. Il brano è stato successivamente inserito nel loro unico album, intitolato ...%instant5%ermal-meta%instant6%,%instant1%koci-petriti%instant2%52990%instant3%Koci Petriti përkujtohet sot në 3 vjetorin e vdekjes%instant4%Koçi Petriti kreu shkollën fillore e të mesme në Korçë. Pas një periudhe të shkurtër pune si arsimtar, fitoi të drejtën e studimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë në Universitetin e Tiranës, ku u diplomua (1967) për gjuhë dhe letërsi. Me mbarimin e fakultetit, pasi kreu sherbimin ushtarak 2-vjecar, u emërua arsimtar në Librazhd. Më 1990 emërohet në departamentin e talenteve të reja pranë Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipëri...%instant5%koci-petriti%instant6%,%instant1%nidora-gjyryqi%instant2%6494%instant3%Nidora Gjyriqi mbush sot 28 vjeç%instant4%Nuk disponojmë akoma biografinë.%instant5%nidora-gjyryqi%instant6%
 (TeksteShqip.com)

lyrics.al © 2007 - 2017