A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Koray Avci

Yanımda Sen Olmayınca ➡ Qekur Ti Nuk Je Me Mua

 Turqisht ➡  Shqip
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Vilson Kulemani


Yanımda Sen Olmayınca

Bugün Hiç Tadım Tuzum Yok
Üstelik Çok Huysuzum
Tedirginim Huzursuzum
Yanımda Sen Olmayınca

Gel Yine Başım Belada
Beni Bul Karakollarda
Adim Yazar Zabıtlarda
Yanımda Sen Olmayınca

Gel Yine Faili Meçhulüm
Adım Polis Telsizinde
İsaf Yok Vicdan izinde
Yanımda Sen Olmayınca

Çıkıp Sana Geldiğimi
Anlattım Anlamadılar
Faili Meçhul Yıktılar
Yanımda Sen Olmayınca


Qekur Ti Nuk Je Me Mua

Pa shije, pa kripe kjo dite
Per me teper, po me shkon ters
I paduruar dhe i shqetesuar
Qekur ti nuk je me mua

Perseri jam ne telashe
Eja dhe me gjej ne komisariat
Emrin ma kan shkruar ne reportazh
Qekur ti nuk je me mua

Eja, nje kriminel i panjohur perseri
Qarkullon ne radiot e policise
Nuk ka drejtesi, ndergjegja me ka ndalur
Qekur ti nuk je me mua

Mendova te dilja pas teje
Por ata nuk e kuptuan
Me rezuan si nje kriminel te paidentifikuar
Qekur ti nuk je me mua

Edit Translation
lyrics.al © 2007 - 2018