A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Linda Morina
  • Origin:
  • Dumnicë 
  • Residence:
  • Kosovë 
  • Age:
  • 39
  • Birthday:
  • 15 May 1978
  • Zodiac sign:
  • ♉ Demi
Choose star rating

Rating:  3.7 / Votes cast:  184
Music genres: Rhapsodic Traditional

Linda Morina is a popular singer. Atë e njohin të gjithë si Linda Morina. Madje edhe letërnjoftimin e ka me atë emër pasi e ka ndërruar. Por askush nga ju, nuk e di se emri i vërtetë i Lindës është Fexhrije Igrishta dhe vjen nga fshati Dumnicë e Podujevës. Ajo ka vendosur ta ndërrojë emrin për shkak se nuk i ka pëlqyer ai i vjetri. Linda ka ndërruar emrin e saj edhe në dokumente. Nuk janë të rrallë këngëtarët e muzikës popullore që ju bëjnë këngë ushtarëve të UÇK-së, sidomos dëshmorëve. Por këngëtarja Linda Morina u ka kushtuar pothuajse të gjithë politikanëve nga një këngë. Solistja nga Podujeva në reportorin e saj ka përfshi edhe kryeministrin e Shqipërisë e anash nuk do lë as Albin Kurtin.

Në Gusht 2014, Linda Morina merr pjesë në Zambaku i Prizrenit 2014 me këngën "Ishe Lule E Shpirtit Tim".

Në Prill 2015, Linda Morina merr pjesë në Celësi Muzikor 9 me këngën "Ku Je O Xhan".

» Edit Bio »

» Song Lyrics »


More news about Linda Morina »
lyrics.al © 2007 - 2018