Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Live Video

Video Link

Lindita Kryeziu & Aida Doçi - Dashurova Syte E Bukur


Not Yet RatedArrangement: Naim Krasniqi  


Sorry, this song lyrics is not yet available "Dashurova Syte E Bukur" sung by Lindita Kryeziu & Aida Doçi.
Your help will be much appreciated, if you may add the lyrics to "Dashurova Syte E Bukur".
The music video from Lindita Kryeziu & Aida Doçi attached to this song, will help you with the lyrics. Thanks for your time.


Add Lyrics


Here are some songs with the same title and we wish that at least one of these contains the lyrics you are looking for:

Adriatik Asllani - Dashurova Syte E Bukur

(2x)
Dashurova sytë e bukur
sytë e djallëzisë
me harrove me shkaterrove ti
ma humbe rininë.

(2x)
Ti vetëm qaje
s'pranoje te qeshja
por thëritshe si e mar moj
hajde hajde.

(2x)
Në pitore un jam ulur
dhe po pija vetëm
veç për ty un po mendoja moj
ah si ta kaloj un jetën.

(2x)
Ti vetëm qaje
s'pranoje te qeshja
por thëritshe si e mar moj
hajde hajde.

Mia Morina - Dashurova Syte E Bukur

(2x)
Dashurova sytë e bukur
sytë e djallëzisë
me harrove me shkaterrove ti
ma humbe rininë.

(2x)
Ti vetëm qaje
s'pranoje te qeshja
por thëritshe si e mar moj
hajde hajde.

(2x)
Në pitore un jam ulur
dhe po pija vetëm
veç për ty un po mendoja moj
ah si ta kaloj un jetën.

(2x)
Ti vetëm qaje
s'pranoje te qeshja
por thëritshe si e mar moj
hajde hajde.

Neki Emra - Dashurova Syte E Bukur

Dashurova sytë e bukur
sytë e djallëzisë
me harrove me shkaterrove tii
ma humbe rininë

Ne pijtore une jam ulur
dhe po pijaa vetëmm
per ata sy te bukur
që s'me lan te qetëë

(2x)
Pra ti vetem qaaje
s'pranojee te qeshje
po therrisje si e marrë
dhe me thoshe
hajde lali hajdee


lyrics.al © 2007 - 2017