A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Lloch

Tags: Lloch

Lloch is a not so known music group/band in pop music. Lloch është një nga grupet karakteristike të muzikës shqiptare. Më datë 12 Nëntor 2017, Lloch publikojnë videoklipin "M'ka Met". Ndryshe, videoklipi është mjaft kreativ dhe “më ndryshe”. Më datë 18 Dhjetor 2017, Lloch publikon videoklipin "Qeni". Edhe kjo këngë është një parodi e radhës për realitetin tonë. Në këtë projekt trajtohet përpjekja e vazhdueshme e mashkullit për të bërë për vete një femër. Ndërsa në kuadër të asaj që ndodh përfs...

>> Full biography >>


  • Find Lloch on social networks:
Not Yet Rated

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018