A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Lloch
Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  1
Music genres: Pop

Lloch is a group/singers. Lloch, një nga grupet karakteristike të muzikës shqiptare, sjellin vazhdimisht parodi të ndryshme, shumica prej të cilave janë cilësuar të suksesshme dhe pëlqyer gjithmonë nga publiku.

Më datë 12 Nëntor 2017, Lloch publikojnë videoklipin "M'ka Met". Ndryshe, videoklipi është mjaft kreativ dhe “më ndryshe”.

Më datë 18 Dhjetor 2017, Lloch publikon videoklipin "Qeni". Edhe kjo këngë është një parodi e radhës për realitetin tonë. Në këtë projekt trajtohet përpjekja e vazhdueshme e mashkullit për të bërë për vete një femër. Ndërsa në kuadër të asaj që ndodh përfshihen edhe të gjitha rrethanat anësore. Titulli i këngës aludon te ndjekja e mashkullit ndaj një femre që i pëlqen në kohën e tashme.

Më datë 5 Mars 2018, Lloch publikojnë videoklipin "Avdushi". Edhe kësaj radhe, vjen një parodi e cila pasqyron realitetin e hidhur në të cilin jetojmë. Pjesë e projektit këtë herë është bërë edhe aktori Ernest Zymberi, i njohur për publikun si ‘Llukmani’ i serialit “O Sa Mirë”. Projekti në fjalë duket të jetë një eksperiencë ndryshe për aktorin e njohur, të cilin për herë të parë fansat kanë mundësinë ta shohin jashtë kornizave të rolit të ‘Llukmanit’.

» Edit Bio »

» Song Lyrics »

Youtube

Channel

Facebook

Profile

Add New

Official Profiles
lyrics.al © 2007 - 2018