U krijua nga xhenii 2018-07-29 17:17:12
DUA VEPRA DHE JO VETEM FJALE
ZEMRA IME DO DASHURI MOR DJALE
© lyrics.al
U krijua nga eleana 2018-06-22 10:46:36
Haj mi dhe flake o mallit tim
trendafil i mulu me ves
ne kete nate o pa agim
puthjen tande po e pres
© lyrics.al
2018-06-14 18:27:06
n'prehnin tim nuk ke pikllim
do te shkrihem n'dashuni
eja t'pres me padurim
te jetojme sa jemi t'ri
© lyrics.al
2018-06-14 11:26:48
Ne kete nate o pa agim
puthjen tande po e pres
© lyrics.al
U krijua nga adela 2018-06-12 13:34:48
MALLI MU M'KA MARRE
SA SHUME SA SHUME
SE DASHNINE PER TY
SE GJEJ UNE ASKUND
© lyrics.al