Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Meda

Tags: Meda, Mehedin Pergjeçaj, Mehedin Pergjeqaj, Mehedin Pergjecaj

Origin: Deqan      Age: 38   Zodiac sign: Binjaket  
Meda is a very famous singer in traditional music. Mehedin Përgjeqaj u lind në Hajvali të Prishtinës. I ati i tij Hasani, rrjedh nga një familje e Lumbardhit të Deqanit. Pasi Hasani kreu shkollimin në Prishtinë, u punësua në Minjerën e Kishnicës dhe iu nda një banesë në Hajvali, ku Hasani disa kohë veproi dhe jetoj në Hajvali. Ai ka tre fëmijë dy djem edhe një vajzë. Këngën e kanë traditë të përcjellur brez pas brezi: Ka kënduar babai i Hasanit (gjyshi i Medes), ka kënduar dhe ka qenë këngëtar i ...

>> Full biography >>


  • Find Meda on social networks:
Choose star rating

Rating:  4.8 / Votes cast:  1117

N'extrem (2017)

.png" content="4.2" width="160" height="31">

Kot E Ke (2016)

.png" content="4.1" width="160" height="31">

Hallall (2015)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

Princeshë (2014)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

Llokum (2013)

.png" content="4.8" width="160" height="31">

Per Ju (2013)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

O Marak (2012)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

Lamtumirë (2011)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

Mos Gabo (2010)

.png" content="4.9" width="160" height="31">

Kur E Don E Don (2009)

.png" content="4.2" width="160" height="31">» Add A Song »

Translations (28)

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017