Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   egzonche      Message  
   Name:   Egzon Bunjaku
   Residence:    KOSOVE
   Town:   Vushtrri
   Age:    28 Years Old
   Birthday:   20 Qershor 1989
   Zodiac Sign:   Binjaket
   Description:    20 Vjecar, mirrem me ndertimin e ueb faqeve dhe jam i dhene shume mbas internetit xD

    Activity
   Registration Date:   2010-02-13 00:42:06
   Last Login:   2010-02-14 23:08:27
   Lyrics Submissions:    Asnjë tekst
   Edited lyrics:    Asnjë kenge
   Artists Biographies:    1 Biographies
   Albums added:    Asnjë album
   Translated songs:    No translations    
   Fanclubs
    Unikkatil     600 Fans
   PlayList of songslyrics.al © 2007 - 2017