A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Motrat Mustafa

Music genres: Folk Traditional Traditional Wedding Folk Ballads Modern Traditional

Motrat Mustafa is a very famous music duo. Motrat Mustafa (Safete (lindur më 1971) e Sahide Mustafa (e lindur më 1974), janë këngëtare nga Kosova.Rrjdhin nga nje fshat shume me vlera per muziken mbare popullore siç ishte Mushtishti nje fshat i Therandes.Ishin 8 motra dhe qe te gjitha kendonin,dy te parat kane kenduar shume vite me pare,ndersa 6 kendojne shume shpesh tani bashke.Këndojën që nga fëmijëria dhe shquhen në publik për herë të parë në Radio Zagreb në vitin 1981 me kolaboracionin e televizionin RTP Prishtina. Albumi i parë muzikorë "Mori Nan" u paraqit në vitin 1986. Janë të njohura për pjesëmarrjet e tyre në shumë festivale në kohën e Jugosllavisë dhe në kohët e sotme. Gjatë karrierës së tyre muzikore arritën të publikojnë më shumë se 20 albume muzikore.

» Edit Bio »

Submissions by:  arsimdiber  

Choose star rating

Rating:  4.3 / Votes cast:  390

  • Find Motrat Mustafa on social networks:


More news about Motrat Mustafa »
lyrics.al © 2007 - 2017