A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Netët e Klipit Shqiptar 2

Attendees: Leon Menkshi & Zaimina Vasjari
TV/Radio: TVSH / Radio Tirana

Në vitin 2003, në bashkpunim me TV-Klan, u zhvillua Netët e Klipit Shqiptar (edicioni i 2-të) në kinostudion "Shqipëria e Re" me prezantues Leon Menkshi dhe Zaimina Vasjari dhe nata finale është zhvilluar në Pallatin e Kongreseve.

Fitues: Klipi "Mos u Verbo" - Hueida El Saied
Produksioni I.O.M Video: V.G.A Studio


Not Yet Rated

lyrics.al © 2007 - 2018