lyrics.al
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Netët E Klipit Shqiptar 4
Netët E Klipit Shqiptar 4
Hotel Europark Artur, TIRANE
Attendees: Leonard Bombaj & Filomena Gargano,
TV/Radio: TVSH / Radio Tirana
Në 2005 në bashkpunim me TVA, zhvilluar në ambientet e Disco Kalvin e prezantuar nga Leonard Bombaj dhe një vajzë italiane e cila studionte për koreografi në Akademinë e Arteve, Filomena Gargano. Nata finale u zhvillua në Hotel Europark Artur, sot Veniu Club.
Fitues: Klipi "Përjetësisht" - Grupi "Ritmi i Rrugës"
(Produksioni PIXEL, Kosovë)


Not Yet Rated
 Loading...


Kalendari
20/02/2017
Happy Birthday Happy Birthday:
Rihanna
Rihanna
29 vjeç

This Week's Poll
   19-25 Shkurt 2017

Kënga Më E Mirë E Noizyt?

  Number 1

  Big Body Benzo

  Gangsta Love

  Anytime Anywhere

  Gipsy Lover

  Çfarë Ti Bëj

Vote