2018-07-09 15:06:08
Kom fansat e flakt,
Kom grupin e flakt
Biles dhe inaxhit i kam
te flakt
© lyrics.al
U krijua nga dani 2018-04-05 20:34:42
Nuk boj kange
Por boj vepra call me Grande
24 + 7 I'm grande
Grupin tem , grupin tem
Thirre Grande
© lyrics.al
2018-01-07 14:23:11
Rethohem me mangupa
S’di se cka eshte tuta
Shokt sun mi prek
Se shokt i kom krejt cuba
© lyrics.al
2017-11-13 18:59:50
Me pa se cka bagazhi
Shoki t’hik zari
Rethohem me mangupa
S’di se cka eshte tuta
© lyrics.al