U krijua nga kikiii 2018-06-13 13:15:56
you looking so hot girl,
syt e bukra
dhe thirri pokahontas
© lyrics.al
2018-06-07 10:14:56
Luj edhe pak vetem tlutna
luj ma kadal
© lyrics.al