Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • N
  • Nrg Band
Nrg Band

Tags: Nrg Band, N.R.G. Band, N.R.G Band, Besnik Caka, Besniku, Energji Bend, Besnik Qaka, Nrg

Nrg Band is a very famous music group/band in pop music. NRG Band u themelua gjatë vitit 2000 nga tre vëllezërit - Qaka, me bashkangjitjen e Besnikut (vokal dhe tupana) dy vëllezërve të tij, Arbenit (gitarë) dhe Metit(bas), që të dy deri atëherë, anëtarë të ish grupit Dora D’Istria. Arbeni e Meti si Dora D’istria, në vitet 1992-93, u paraqiten në disa rock festivale me disa shokë muzicientë, si Boom Festivali – në Mitrovicë, dhe Rock Festivali – në Pejë. Në vitin 1996 ata realizuan inçizimin e parë –...

>> Full biography >>


  • Find Nrg Band on social networks:
Choose star rating

Rating:  4.9 / Votes cast:  82

Nr. 4: Ashtu Sikur Dje (2011)

Nina (2009)

HallabatanaAs 1 Si Ti
Ta Du Majmunin
Thirrem
Mos U Nal
Drenushë
Mos Ma Le Fajin
Ajo M'kalli
Rina Rina
Me Gaz E Lot
As Fejesa, As Martesa

» Add A Song »

Translations (4)
lyrics.al © 2007 - 2017