A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Oaza

Tags: Oaza, Gezim Hyseni

Oaza is a not so known music group/band. Anëtarët e grupit "Oaza" kanë qenë: - Gëzim Hyseni, voc, bas - Muhamet Veseli (Muha), git - Agron Dragaj (Drageci), drum Grupi është formuar në vitin: 1983, Prishtinë Dhe ka qenë aktiv deri në vitin: 1985...

>> Full biography >>


Not Yet Rated

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017