A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Odhise K. Grillo

Tags: Odhise K. Grillo, Odhise Grillo, Odise Grillo

(1932-2003)  

Odhise K. Grillo is a very famous poet. Odhise Grillo lindi në vitin 1932 në Vuno të Himarës dhe vdiq në Tiranë më 24 shtator të vitit 2003. Grillo ishte një shkrimtar i njohur shqiptar, i cili dha një kontribut të madh për letërsinë shqiptare. Ai studioi gjuhën dhe letërsinë shqipe në Universitetin e Tiranës në vitin 1962. Shkrimtarit bashkëkohor të letërsisë për fëmije Odhise Grillo ju dha medalja "2000 Milenium" e institutit biografik ndërkombëtar të Amerikës (ABI). Medalja është...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.1 / Votes cast:  32

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018