A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Offchestra

Tags: Offchestra, Grupi Offchestra

Offchestra is a popular music group/band. "OffChestra" është formacion muzikor - orkestër e krijuar nga instrumentistë profesionistë, e cila performon muzikë shqiptare dhe ballkanike të thyer me zhanret e ndryshme botërore (ska, reagge, latino, jazz, drum&bass, dubstep). Grupi u krijua me 30 Maj 2011. Karakteristikë e kësaj muzike janë padyshim ritmet e forta ballkanike të mbështetura nën meloditë e bukura shqipe dhe të pasuruara me rrymat moderne botërore. Pavarësisht pjesëve folklorik...

>> Full biography >>


  • Find Offchestra on social networks:
Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  3

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017