U krijua nga Oresti Kanani 2018-06-12 17:40:54
Ska lidhje nga erdha kush isha
ku linda ku rrisha apo nga kush
u gatova,
Une kurre sdo zhgenjej ata
qe besun ne ate qe besova!
© lyrics.al
2018-06-10 20:43:59
A eshte kjo rruga qe duhet
dhe shpirti jot eshte i sakte?
A e meriton
vendin
ku je apo gjith kjo
qe nji fat?
© lyrics.al
U krijua nga elisa 2018-03-22 15:21:20
a do ishe prap
ky njeri qe je sot
nese do kishe ne duar
fame dhe pushet...
© lyrics.al