A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
P.I.N.T

Tags: P.I.N.T, Mc Kresha, Lyrical Son

P.I.N.T is a popular songwriters. P.I.N.T. aka Për Inati t’Njoni Tjetrit, është grup i krijuar në vitin 2010 si shtëpi e artistëve të ndryshëm; prej atyre që sot janë ikona muzikore e deri te ata që do te jenë ikonat e së ardhmes. Për here të parë u zyrtarizua më 16 Gusht 2011, duke lançuar albumin e “Mc Kresha & Lyrical Son – Për inati t’njoni tjetrit”. Përgjegjsite dhe drejtimi I punës së P.I.N.T. është cilësia e lartë e produkteve muzikore, që do të lançohen në tregun mbarë Sh...

>> Full biography >>


  • Find P.I.N.T on social networks:
Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  18

More Songs

Loading... Please wait
See More


Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017