Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • lyrics.al

Parashqevi Simaku - Doli Goca Në Penxhere

Song Lyrics:

Doli goca në penxhere
Për me pa se kush po vjen
Po na vjen nji djalë beqar
Zemrën time ma ka marrë

(refren)
Oj Oj Oj Lajle
Oj Oj Oj Lajle
Kujtova se binte shi
Ato ishin lotët e mi
---------- (2 herë)

(2 herë)
Ndoshta jam dhe fukara
Por nuk blihem me para
Mos ma kesh moj me hile
Sa më do moj kurrë s'ma the

(Refreni 4 herë)

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
lyrics.al © 2007 - 2018