A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Polifest
  • Origin:
  •  
Choose star rating

Rating:  4.1 / Votes cast:  39

Polifest is a popular music festival. Ndonëse nuk ka gjetur ndihmë institucionale, festivali i këngës, i vetmi në Kosovë, "Polifest", ka arritur të ruaj traditën dhe të rrugëtojë për nëntë vjet me radhë.Ky festival mbahej çdo vit në Prishtinë ku emrat më të mëdhenj të artistëve nuk ngurronin që të merrnin pjesë.

» Edit Bio »

» Song Lyrics »
lyrics.al © 2007 - 2018