A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Prec Zogaj

Tags: Prec Zogaj

Origin: Lezhë    Residence:        Age: 61  
Prec Zogaj is a popular songwriter. Preç Zogaj është shkrimtar, poet dhe gazetar shqiptar. Ai lindi në Lezhë në vitin 1957. Studioi gjuhën dhe letërsine shqipe në Universitetin e Tiranës. Gjate viteve '90 ishte kryeredaktor i gazetes Koha Jone, te botuar ne Tirane....

>> Full biography >>


Not Yet Rated

More Songs

Loading... Please wait
See More


Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018