2018-06-03 14:11:56
N’klas t 6 kom pas security
Ti hala je ajrokrem
© lyrics.al
2018-05-26 13:08:47
Moti koh i kom shiju drogat
© lyrics.al
U krijua nga Esmeralda 2018-03-29 16:45:20
Ti shum leht po fol po shum zor me bo
© lyrics.al
U krijua nga Edona 2018-03-03 12:38:38
Kta shum mir e din ALLES BABA
osht hustla
© lyrics.al
U krijua nga edona tanushi 2018-03-03 12:34:47
Mo nuk veshi Gucci se
e bonen shum bajat kta
© lyrics.al
U krijua nga Edona 2018-02-16 14:34:03
Jom alles baba ose njo dhe i Vetmi
© lyrics.al
U krijua nga Genta Tahiri 2018-02-09 19:11:20
Gang gang gang gang gang gang gang
edhe n'Hollywood me shku bi**h
© lyrics.al
U krijua nga Ano 2018-02-03 19:01:00
Kush kari ju ka msu mu kon gang
© lyrics.al
2018-02-03 17:21:02
Un jom i flliqt, un jom i prisht
E shes ni bi**h, boj biznis
E shes 5 mij e ja jap ni mij
© lyrics.al
U krijua nga Esmeralda 2018-02-03 12:14:41
Lej lej let folin
lej lej let hejtin
se un jom BAB bi**h
Nashta jes pa pare po shkoj
e i ni kurv qe osht shum rich
© lyrics.al
2018-02-02 23:57:31
Arsyja vetme
Pse boj muzik
Osht biznis
© lyrics.al