A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Qëndresë Krasniqi

Tags: Qëndresë Krasniqi, Qendrese Krasniqi

Origin: Negroc    Age: 18   Zodiac sign: Binjaket  
Qëndresë Krasniqi is a not so known poet. Ajo lindi në Negroc ku përfundon shkollën fillore dhe të mesme të ulët,ndërsa të mesmën të lartë në gjimnazin "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" ne Drenas. Dëshirën për të shkruar e ka shfaqur qysh në moshën tetë vjeqare. Në fillim merrej me poezi,e pastaj shkruan ese,tregime të shkurta dhe monologje. Për ta paraqitur sa më mirë botën imagjinare e artistike të saj,para lexuesve vjen me romanin "ËNDRRAT A KANË KRAHË" është libri i parë i saj,pas të cil...

>> Full biography >>


Not Yet Rated


Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018