A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Qamili I Vogel
(1923-1991)
Choose star rating

Rating:  4.8 / Votes cast:  45
Music genres: Rhapsodic Traditional

Qamili I Vogel is a popular singer. Qamili i Vogël ishte këngëtar i muzikës popullore qytetare të kënduar në Gjakovë. I frymëzuar që nga rinia me muzikën tiranase ai u kthye në Kosovë dhe themeloi së bashku me Ymer Rizën,anembanë Kosovës, Shoqëri Kulturo-Artistike (SHKA). Me të kanë punuar shumë këngëtarë siç janë: Tahir Drenica, Mazllom Mezini, Bajrush Doda, Ismet Peja, Hashim Shala, Nexhmije Pagarusha, Shaqir Cervadiku, Shyhrete Behluli, Shkurte Fejza, Remzije Osmani e shumë të tjerë, ku sëbashku kanë edituar një numër të madh të këngëve e albumeve.

» Edit Bio »

» Song Lyrics »

Submissions by:  arsimdiber  
lyrics.al © 2007 - 2018