Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Rifat Berisha

Tags: Rifat Berisha

  Age: 64  
Rifat Berisha is a popular singer and songwriter in traditional music. Rifat Berisha është rritur, edukuar dhe frymëzuar me këngën e Dukagjinit, e cila nga shekulli në shekull ka bërë lidhjen gjenetike të shartimit të këngës dhe melosit të Malësisë të Tropojës, Kukësit e Bajram Currit, duke e njëzuar atë me këngën e Dukagjinit, e cila ka gjetur shtrirje deri thellë në Anadrin e në Drenicë. Këngëtari i mirënjohur, Rifat Berisha në repertorin e këngëve të tij ka kënduar dhe këndon këngë atdhetare, historike, këngë ...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.8 / Votes cast:  80

Potpuri (2016)

.png" content="1" width="160" height="31">

Pak Shetita Ku U Rrita (2016)

.png" content="2.4" width="160" height="31">

Gyrbetqari (2015)

.png" content="4" width="160" height="31">

100 Vjet Ne Pavarsi (2012)

.png" content="5" width="160" height="31">

Rreth Flamurit Me Nje Za (2011)

.png" content="5" width="160" height="31">

Kenga E Trimave Qe Nuk Harroet (2011)

.png" content="5" width="160" height="31">

Rrushe Mori Rrushe (2001)

Kenge Qe Burojne Nga Zemra

.png" content="5" width="160" height="31">

Hej Kosovë Këndova E Kjava

Për Flamur Me Lidhë Një Fjalë» Add A Song »

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017