A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
S4MM

Origin: Tetove

Music genres: Hip-Hop

S4MM is a popular singer. Samiri ne publik eshte i njohur me Emrin S4MM. Ai eshte lindur ne Tetove, ka vepruar atje me shoket e tij te njohur si Illmill, Bennvs, JETON e te tjere.

Me 16 qershor 2016, S4MM debuton ne muzike me kengen e tij te pare "I.K.T.H". Teksti eshte shkruar nga S4MM dhe u publikua me videoklip. Kenga e dyte ishte "Cocaina (remix)".

Më datë 14 Tetor 2016, S4MM publikon videoklipin "Kingshit".

Më datë 2 Dhjetor 2016, S4MM publikon videoklipin "One By One".

Më datë 16 Shkurt 2017, S4MM publikon videoklipin "Trapgod".

Më datë 24 Prill 2017, S4MM publikon videoklipin "Uzi".

Më datë 14 Qershor 2017, S4MM publikon videoklipin "Ice", në bashkëpunim me Illmill.

Më datë 13 Shtator 2017, KeepMan publikon videoklipin "Eagle", në bashkëpunim me S4MM.

Më datë 20 Shtator 2017, S4MM publikon videoklipin "Medelina".

Më datë 5 Dhjetor 2017, S4MM publikon videoklipin "Selfmade".

» Edit Bio »


Choose star rating

Rating:  4.6 / Votes cast:  55

  • Find S4MM on social networks:

lyrics.al © 2007 - 2018