Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Sabri Bajgora

Tags: Sabri Bajgora

Sabri Bajgora is a popular songwriter. Sabri Bajgora është kryeimam në Bashkësinë Islame në Kosovë, por përveç angazhimeve në këtë institucion fetar, ai gjen kohë edhe për diçka krejtësisht tjetër. Ndoshta shumë kush e ka pëlqyer dhe degjuar ilahin e këngëtares popullore, Violeta Kukaj “O Allah”, por pa e ditur se kush fshihet mbas këtij teksti. Është pra ky hoxha Sabri Bajgora që ka shkruar tekstin e kësaj ilahie. Kjo na lenë të kuptojmë që Bajgora, përveç kryerjes së ritualeve fetar...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  1 / Votes cast:  1

More Songs

Loading... Please wait


Add an e-Card

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017