Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Selami Kolonja

Tags: Selami Kolonja

Origin: Ladorishtë (Strugë)      Age: 45   Zodiac sign: Akrepi  
Selami Kolonja is a popular singer and songwriter in easy listening music. Ai është i biri i Seitit dhe Hamijetit nga Ladorishta e Struges, baba i 3 fëmijëve Taulantit, Sidorelës dhe Majselës. Fillet e para në muzikë i ka filluar në fëmijërinë e tij të hershme.Ai duke dëgjuar nëpër dhoma më të rriturit si këndonin këngët e bukura të vendit tij, dalëngadalë filloi që edhe vetë të këndojë në korin e shkollës. Fakultetin e Muzikës e ka përfunduar me sukses në drejtimin e Muzikologjisë në Prishtinë ndërsa Magjistraturën e S...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.3 / Votes cast:  15

Natë Me Henë (2009)

Sot... (2007)

Do Vi (2004)

.png" content="1" width="160" height="31">

Hitet

.png" content="5" width="160" height="31">

Dashuri E Trazuar

.png" content="2.3" width="160" height="31">


» Add A Song »


Ere Borziloku
Gugu Ftua
Ti Me Kerko
Vargje Për Nënën
Mall Kurbeti

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017