2018-04-08 23:42:44
Kjo shoqni na mblodhi sonte
Nuk e dine per ndarjen tone
© lyrics.al
U krijua nga liliana 2018-01-17 19:50:02
Jo, jo, jo, ne te dy aktore t'filmit
Jemi n'skene te krimit
S'na shohin dot ne sy
Kemi masku shikimin
© lyrics.al
U krijua nga JA 2018-01-03 09:10:29
Un t'kam dhe pse jena ne t'ndam
Doren ta shtrengoj nese ti e mban
Esenca e jetes time je, je, je
Kuptim botes time ti i dhe
Dhe pse t'kam lendu
Jo nuk t'kam harru
© lyrics.al
U krijua nga JA 2018-01-03 08:52:49
Esenca e jetes time je, je, je
Kuptim botes time ti i dhe
Dhe pse t'kam lendu
Dhe pse t'kam lendu
Jo nuk t'kam harru
Jo nuk t'kam harru
© lyrics.al