A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

OFFICIAL CHART:
4 Dhjetor 2017 - 10 Dhjetor 2017

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 4 Dhjetor 2017 - 10 Dhjetor 2017 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Kesh Kesh” nga Dhurata Dora. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Selfmade” - S4MM (Pozicioni 8), “Me S'me Gjen” - Klinti Çollaku (Pozicioni 47), “Medicine” - John Shahu (Pozicioni 53), “Problem” - Lind Islami (Pozicioni 67). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Numra” - Capital T (+109 pozicione), “Tkom Jet” - Bloody (+88 pozicione), “Ani Bre Ani” - Lirjon Zenelaj (+82 pozicione), “Pa Faj” - Kastro Zizo & Rea Nuhu (+75 pozicione).

Browse Charts Archive: 2009 - 2017
lyrics.al © 2007 - 2017