A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Fenë Myslimane

Imagjino

Takimet në shehin e lavdisë
Rrugët e shtruara me mirësi
Ndëgjohen ilahi dhe kaside
E bukurës islam

Prapa janë kanalet e qytetit
Zbukuruar me lule tropike
Aroma aromatike
Shoqëruar me Ajete Kuran-ore

Janë mbledhur rini fëmijë pleqë
Pasuria e kësaj bote
Derdhin dashuri dhe lot
Ndaj të madhit Zot.

tyran j spahiu

Botuar, maj 2014

- poem written by Tyran Prizren Spahiu


- Submitted by Tyran J Spahiu -

Choose star rating

Rating:  4.1 / Votes cast:  16

lyrics.al © 2007 - 2018