A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Natyrën

Ne Udhetim

Udhëtimi përmes shiut pambarim,
nga xhami arrijë të dallojë ,
kërcimin e piklave mbi asfalt,
pemët dhe krejtë rruga ,
qe veshur me një shkëlqim,
një vezullim ngjyrash ,
qe dukej ja, atje më largë.

- poem written by Valentina Llapri


- Submitted by fotovali -

Choose star rating

Rating:  3.9 / Votes cast:  7

lyrics.al © 2007 - 2018