Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Lidhje E Përbashkët!.

Eshtë një fill
Një fill shpirtëror
Mes Universit
Dhe perceptimit tonë.


Not Yet Rated

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017