A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Gëzim

Se Jam E Lumtur!.

Se jam e lumtur ne boten time!
Ne boten time une fluturoje!
Se e kam shpirtin det me gezime,
Dhe hidherimet, kane se ku shkojne..Se jam e lumtur, ne boten time!
Aty ka paqe dhe siguri,
Ka qiell te paster dhe s’ka mashtrime
Prandaj jam e lumtur , une gjithsesi..


Valentina (18/03/2017)

- poem written by Valentina Llapri


Not Yet Rated


lyrics.al © 2007 - 2018