A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për Gëzim

Tak Tak Tak

Tak tak tak!
Pranvera trokiti prape.
Zogjte te gezuar jane
Kte stine , shume per zemer e kane.
Tak tak tak!.
Ja ku po vjen
Nje arome e mire nga larte,
Aroma e qiellit ka zbritur ngadale,
Me lule dhe eren , me yjet e rralle.

Valentine (15/03/20147)

- Valentina Llapri


Not Yet Rated


lyrics.al © 2007 - 2018