Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Per Jeten.

Sa e bukur është jeta!
Dhe pse mbushur me dallgë plotë.
Ka vec vlerë e vërteta!
Ar i vetëm në k'ët botë.

Not Yet Rated

Disqus Comments
lyrics.al © 2007 - 2017