A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Per Nënën

Nëna Ime!

Po të shoh rrudhat mbi ballë!.
Shpirti me dridhet.
Rrudhat e tua janë
mjaltë më i rrallë.
Të shoh të strukur,
të heshtur
pa fjalë,
Rri dhe vështron
Kohën që ikën ngadalë.
Një mendim ta lexojë
tek sytë e tu…
Merakun , shqetësimin
për zhurrmat
që enden aty … këtu.
Oh nëna ime e bardhë
e bardhë
Shpirt pastër
si bora e maleve
të lartë.
Ti je vec ar dhe Kristal
i rrallë.

Valentina Llapri

- Valentina Llapri


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  7

lyrics.al © 2007 - 2018