A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ego

Janë rreshtuar fjalët e këqija në rresht
dhe plotë siguri hedhin vështrimin nga fjalët e mira
që janë ja aty përbri!
Një tym i gjatë si re e zezë del e rrëshqet tatëpjetë..
Fjalët e këqija rrumbullakosen e bëhen gërshet
një nyje e pazgjidhshme përjetë.

(19/01/2018)-Kuçovë)

- Valentina Llapri


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  2

lyrics.al © 2007 - 2018