A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për Trishtim

Fjalët

Fjalët rrokullisen, si gurët nga malet,
fluturojnë pa ditur ku të ndalen.
Bien si orteku, në një ditë të zezë...
shpirtin e trazojnë, dhe i vënë një peshë...


(19/01/2018)

- Valentina Llapri


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  1

lyrics.al © 2007 - 2018