A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Rendje

Ndale o det tërbimin!
Bëhu pak i butë,
Mbroje pra njerëzimin...
zbuti të dy sytë.

Dhe ju stuhi të marra,
që s'paski mëshirë!
qenki vënë në gara!
ta zhdukni njerinë!

Oh moj kohë e vrrullshme...
që ikën pa ardhur!
plotë lajme të bujshme...
dalur e padalur...

(19/01/2018)-Kuçovë

- poem written by Valentina Llapri


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  2

lyrics.al © 2007 - 2018