A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Official Video

Video Link

Top 200

Vesa Luma - Amanet


Choose star rating

Rating:  4.9 / Votes cast:  27

Comments

(0)

20/10/2010

2010-10-20T00:00:00

Video Production:

Alexander Video

Song from the album:

"Pop Cult"

Song from the album:

"Hitet E Veres"

Song from the album:

"Amanet (Ep)"

Participating in

Zhurma Show 2010


Ishteee...
Per tyy pak e veshtiir
Dojeee...
Doje ti një Vajzë të miir... Ahh!
Kerkojee shum shum
Por joo teek un nuk e gjeen
nuk e gjeen . . .Nonaaa
Amanet ty ta ka LooN
Poo lodhesh...
edhe don edhe nuk doon...Ahh!
Qikken e shpiis ti nuK po e gjeN dhe,
vazhdooN ti kerkoon...

Ref:x2
Amanet Nona Ta Ka Lon
Ti e di vet Fjalen e ke dhon
Sa heer Ke Me u Fy
AsnjoNa s'bon per Ty ty
Amanetin duhesh me kryy...

Ishteee...
Per tyy paK e veshTiiR
Dojeee...
Doje ti një VaJzë të miiR... Ahh!
KerkoJee shum shum
PoR joo teek un nuk e gjeen
nuk e gjeen . . .Nonaaa
AmaneT ty ta ka LooN
Poor lodhesh...
edhe doN edhe nuK doon...Ahh!
Qikken e shpiiS ti nuK po e gjeN dhe,
vazhdooN ti kerkooN...

Ref:x4
Amanet Nona Ta Ka Lon
Ti e di vet Fjalen e ke dhon
Sa heer Ke Me u Fy
AsnjoNa s'bon per Ty ty
Amanetin duhesh me kryy...

A'Amaneet...! neeT
A'Amaneet...! neeT
A'Amaneet...! neeT


Lyrics submited by  doNNaA   Eliiiraa   saramk   luleesma   ArLiNd97   ALDOooo
more...
lyrics.al © 2007 - 2018