A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Videofesti

Tags: Video-Fest, Muzikor, Videofest, Video-Festi, Vfm, Erolld Belegu

Videofesti is a popular music festival. Tani vite me radhë ,në muajin Maj mbahet festivali i video - klipeve muzikore Video-Festi Muzikor ,VFM. Ky festival, edhe pse ka filluar vetëm ca vjet më parë (2003), tani më është bërë, pa asnjë dyshim, vendi ku takohen pothuajse të gjitha yjet e artit muzikor por edhe filmik nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe diaspora. Qëllimi i Video-Festit Muzikor (VFM) është promovimi dhe stimulimi i krijimtarisë së artistëve dhe produksioneve video mu...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.1 / Votes cast:  85

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017