A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
WNC

Tags: Wnc, X-Wnc, W.N.C, W.N.C., Xwnc

WNC is a popular music group/band in hip-hop music. WNC, ose gjatë "W-hite N-iggaz C-lan " (Klani i zezakve t'bardh), është nga grupet e muzikës Rrep që krijohet në Kosovë. Ndonëse grupi është krijuar që në vitin 1996, shfaqja e tyre më evidentuese para publikut realizohet kur del në treg CD-ja e tyre e parë 'Pse?!'. Lirisht mund të thuhet se këngët në këtë album, janë tejet interesante dhe të arrira në gjininë e tyre, madje karakteristikë interesante në disa raste është që ata gërshetojnë m...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  10

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018