U krijua nga Ariela 2018-06-09 10:42:24
Se ti e ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
Do t'më mungoje dhe nëse
nuk do të takoja kurrë
© lyrics.al
U krijua nga Linda 2018-05-19 15:00:18
Se do jem per ty ,do jem aty
Se do jem per ty, do jem aty
Pergjithmone e jotja une jam
© lyrics.al
2018-01-25 13:55:22
E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone
© lyrics.al
2018-01-20 16:58:24
Do bertas me ty
mbase do t'shaj ty
do merzitemi pa fund
e di do ket lote
e di do jene kot
© lyrics.al
2018-01-20 16:57:12
Me shiko ne sy
boten jap per ty
© lyrics.al
U krijua nga Katerina 💕💕 2018-01-14 17:25:29
S'do te flas me ty
Nje dit ndoshta dy
ndjenja jon te gjitha i mund
betohem un sot
e jotja un jam
© lyrics.al
U krijua nga Dona 2018-01-05 09:51:17
betohem un sot
e jotja un jam
© lyrics.al
2018-01-03 16:49:09
Pergjithmone e jotja une jam
© lyrics.al
U krijua nga Natalia 2018-01-03 14:52:51
Nje dit ndoshta dy
ndjenja jon te gjitha i mund
betohem un sot
e jotja un jam
© lyrics.al
2017-11-30 10:09:22
E tani do hap une fleten,
Fleten e volumit tjeter,
Qe do nis me ty,
Une jetoj per ty
© lyrics.al
2017-11-28 15:49:19
Une jetoj per ty
© lyrics.al
2017-11-03 23:05:48
emri jot ne vena me fle
me shiko ne sy
boten jap per ty se do jem per ty,
do jem aty pergjithmone
e jotja une jam
© lyrics.al
2017-10-22 12:18:13
Se per mua je frymarrje
emri jot ne vena me fle
me shiko ne sy
boten jap per ty
© lyrics.al
2017-10-22 12:14:26
Se do jem per ty,
do jem aty
Se do jem per ty,
do jem aty
Pergjithmone
E jotja une jam
© lyrics.al