A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Xheraldina Vula

Tags: Xheraldina Vula

Xheraldina Vula is a very famous songwriter. Xheraldina Vula është diplomuar në Universitetin e Prishtinës – fakulteti i Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe. Ajo është Zëvendës Drejtoreshë dhe anëtare e Bordit të Drejtorëve në Kompaninë 21. Është gazetare e njohur dhe modetarore e talkshow programeve televizive. Të gjitha programet qe i ka krijuar dhe prodhuar, gjithnjë kanë tërhequr më shumë se 60 përqind të shikuesve në Kosovë. Është poete e publikuar (“Megjithatё sillet” 1988; “Me bisht sy...

>> Full biography >>


Choose star rating

Rating:  4.2 / Votes cast:  24

More Songs

Loading... Please wait
See More


Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018