A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
XL Films

Tags: Xl Films, Xlprovideolux

XL Films is a popular video production. XL Films (XL PROVIDEO LUX) është themeluar në vitin 2003 nga Enon Turtulla, i cili ka një pasion të madh për fotografitë e dasmave. XL PROVIDEO LUX është një studio e cila oforn shërbimet foto-video, përkushtuar për të ndihmuar njerëzit duke ofruar foto me shërbime profesionale dhe video me marrëdhëniet e ngrohta me klientin - të gjitha në një çmim të arsyeshëm! XlProvideolux janë nga Prizreni dhe kohëve të fundit kanë qenë shumë të kërkuar n...

>> Full biography >>


  • Find XL Films on social networks:
Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  4

Music Videos

Loading... Please wait
See More

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2018