U krijua nga Entela Çapo 2018-05-12 11:36:07
Më lër të t'prek, të t'ndjej
Për aq kohë sa ka mbetur
Dhe fundin ta gënjej
Mbi fytyrën tënde t'fjetur
© lyrics.al
2018-05-10 18:48:23
E shiu do t'i laj mëkatet tona
do t'harrojmë netet e vona
© lyrics.al
2018-05-07 17:28:41
Pika shiu n'lëkurën tonë
tek themi "Lamtumire"
vërshojnë çdo prekje,
cdo puthje,
në trupat tonë të mpirë
© lyrics.al
2018-01-05 08:12:25
Por buzëqeshja ngrin
Pas fatkeqsisë sonë është fshehur
© lyrics.al